Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

 

Katter vi har och katter vi har haft! 

 

Ronja min första egna katt. Tyvärr så är det så med katterna att de håller sig inte alltid där det är riskfritt. Bilar är farliga och lilla Ronja ville tyvärr passera vägen en morgon då alla bilar hade bråttom till jobbet. Ronja var som en hund, hon åkte alltid i bilen med mig vart jag än for. Hon kunde komandon som sitt och ligg, hon kom alltid på inkallning. Hon gick i koppel eller utan, följde mig överallt och var en riktigt bra kompis. Tyvärr blev hon inte gammal men jag glömmer henne aldrig.

 

Melvin flyttade in i vårt hönshus vintern 1999. Hungrig som han var åt han av hönornas mat, våra rester. Jesper som hade ett enormt tålamod (liten pojke som han ändå var) var den som vann Melvins förtroende. Han bäddade åt Melvin i stallet och där fann Melvin sig till ro. Från att ha varit en skygg och rädd strykare-katt blev han vår kelgris. Melvin kom att flytta med oss och bestämde sig då för att bo inomhus. Tyvärr blev Melvin sjuk och vi fick ett besked som gjorde att vi beslutade oss för att låta honom somna in, vintern 2007.

 

Tussen var en jättego perserhane som hade en lång sjukhistoria redan innan han kom till oss. Han var rakt igenom harmlös och älskvärd. Det var en guldkatt som tyvärr bar på flera av rasens sjukdomar.

 

Vanessa är vår tuffa stallkatts-tjej. Hon håller alla grannkatter på långt avstånd. Musförekomsten är också mycket låg. Vanessa sköter sitt jobb väldigt bra.

Om hon får, ja hon frågar faktiskt inte,  hoppar hon gärna upp på axeln för att gosa, näsa mot näsa. Det har hänt att besökare blir lite häpna när hon skuttar upp.

Vanessa växte upp med Melvin och visst saknar hon honom där hon sitter, så ensam, i sadelkammare-fönstret.

 

Jane är en lite näpen kattfröken på 1,14kg, vid 7månaders ålder!!

Det är tänkt att Jane skall bli stallkompis med Vanessa så småning om men än så länge så bor hon inne, hon är ju så liiiten och sööt.

Helt obekymrad och oförskräckt rör hon sig runt fötterna av våra hundar, som står och slickar sig om munnen... Lilla Jane är en riktig sötnos, hur gullig och vänlig som helst, hur skall vi kunna skydda henne mot allt ont här i världen? Moderskänslorna tar överhand när man ser henne, hon är underbar helt enkelt.

Jane insomnade stilla på en fårskinnsfäll i sadelkammaren. Livet var för jobbigt för hennes lilla hjärta.

.

 

Metropolitan dogs!

Pups 2014!

Pups 2011!


www.haromi.se