Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

 

 

 

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Birgitta Nilsson 
2014-01-13 20:11
Grattis till de små underverken!
Kramar
Jörgen och Birgitta

Finns meddelande i din mail.
Åsa Tapani 
2013-12-17 08:47
<3<3<3<3<3<3
Kramar från oss
Pandora 
2013-12-09 10:40
Grattis till mina barn på er födelsedag!

I dag fyller ni två år.

<3<3<3<3<3<3<3
Ni är min glädje, min stolthet och mitt liv. Banden mellan oss är eviga, kärleken är gränslös.

/Mamma Pandora
Marjo hemsida 
2013-10-09 21:06
Greetings from Inna (Ison Met's sister) from Finland!

You have such nice dogs and beautiful horses!
Svar till Marjo:
Metropolitan hemsida 
2013-10-10 10:39
Hello Marjo and Thank You!

Your little Inna is also a Lovely girl. We have seen Pictures)
So very nice of You to write to us. Let´s talk more!!
Bengt B 
2013-08-28 20:15
Läste din sida om Assar (Karlsson) som alltså var din morbror. Jag kände honom rätt väl och minns många av hans hästar. Hans mest framgångsrika period var ju under tiden innan ha blev proffs i slutet på 60-talet och början på 70-talet. Doskana är väl den häst jag mest förknippar honom med. Hon tog ju 40 segrar och var precis under svenska eliten när det begav sig.
Svar till Bengt B:
Metropolitan hemsida 
2013-08-29 09:20
Hej Bengt!

Vad roligt att du skriver och minns Assar När du säger Doskana så kommer minnesbilder upp. Hela familjen Karlsson var engagerad i travet och det var självklart många hästar som var speciella. Doskana var en av dem. Ofta fick morfar ta de äldre hästarna till gården i Siksele efter deras värv på banan. Men hur det blev med Doskana får jag låta vara osagt. Det vet du förmodligen bättre än jag
Jo, Assar har varit en stor förebild för mig. Jag kom väl in i stallet sådär i mitten på 70 talet. Då var han en man med respekt och hade stallet fullt. Om jag skall minnas något hästnamn så blir det Juna och Junapojken, men de kanske var med på 80..?. De var väl lite äldre och tryggare. Jag fick rida och köra som jag ville, trots att jag bara var en liten liten tjej. Han stöttade mig i allt och förnekade mig inget Man behövde heller inte vara så petnoga med att vara ren och fin när man var hos Assar. Bara man mockade duktigt och kunde sela på en häst utan problem) Det blev många rundor i rockarden på "drögen", ofta med ett däck släpande efter och vi pratade om allt mellan himmel och gjord. Vi hade en mycket fin relation.

Avståndet, och livet.. var väl det som gjorde att vi inte träffades så mycket på slutet, vilket jag idag självklart sörjer.

Men, jag väljer att tänka på det som var kul och bra
Svar till Metropolitan:
Bengt B 
2013-08-31 12:35
Juna var ungefär samtida med Doskana och Juna var även mamma till Junapojken. Jag minns att fuxiga Juna hade en väldigt lång man. Som ägare till Doskana stod Lilian och som ägare till Juna stod Bengt. Jag antar att det är släktingar till dig på något sätt? Assar minns jag mest när han drögade hästarna med lastvagn alternativt rockard med eftersläpande traktorhul.
Svar till Bengt B:
Metropolitan hemsida 
2013-09-02 13:21
Ja, det var så det var Lilian, det är min mamma. Hon har nog ägt en och annan häst... Bengt är min morbror. Mamma körde visst något lopp när det begav sig, gjorde säkert även Bengt. Jag har några bilder någonstans, skall se om jag finner dem.
Jag minns också travdagarna i Lycksele, på sommaren. Då klädde morfar upp sig i finaste kostymen med hatt på huvudet. Det var tider det)
Svar till Metropolitan:
Bengt B 
2013-09-02 18:30
Ja det var tider det och de kommer aldrig tillbaka. Synd på sitt sätt, men det var kul att läsa om din bild av Assar. Jag kan väl säga att när jag minns Assar så minns jag en person som inte hade annat än gott i sig. En person som man inte kunde låta bli att tycka om.
Birgitta Nilsson hemsida 
2013-07-30 18:24
Vill än en gång gratulera till de fina placeringarna under helgens SM!!!
Många kramar från syster Adelia med familj.
Svar till Birgitta Nilsson:
Metropolitan hemsida 
2013-08-01 10:58
Tack
Det var en spännande SM-vecka, innehöll allt från kappbana, långpromenader och shoppingcenter till värsta åskväder natten mot finaldagen. Vi varvade tävlingsnerver med glada festkvällar. Jag önskar att ni hade varit där
Kramar till hela familjen
Linn Ängeflo 
2013-01-01 22:03
Hej! 
Provade att mejla dig några gånger men det gick inte fram så jag skriver i din gästbok istället.

Jag och min sambo är intresserad av att skaffa en greyhound. Har haft en bedlingtonterrier förut och har alltid haft djur i våra familjer. Just nu är vi tyvärr helt utan djur, som vi vill ändra på.  Undrar om det finns otingade valpar kvar eller om du har någon ny kull planerad framöver? 
Svara gärna på min mail

Mvh Linn Ängeflo och Petter Segersten 
Svar till Linn Ängeflo:
Metropolitan hemsida 
2013-01-02 08:57
Hej Linn!

Jag har tyvärr inte sett dina mail men vad bra att du skrev några rader här, så att vi ändå fick kontakt.

Vad trevligt att ni planerar att skaffa en hund.

Jag hjälper dig mer än gärna att finna en kompis, tävlingskamrat...
Det kommer strax ett mail till dig.

Ha det fint.
Mvh. Sofia
Christina Persson 
2012-02-18 13:14
Hej Sofia!
Alzira här. Tänkte jag sj´kulle höra av mig och berätta att allt är bra med mig. Jag växer så det knakar och matte har fått förlänga mitt halsband så nu går det inte att göra längre. Jag försöker att hålla mina kompisar, och matte och husse, i trim så mycket som möjligt. De suckar ibland och tittar på mig som om jag var något som katten släpat in men det bryr jag mig inte om. Jag vet att de älskar mig för jag får både sova tillsammans och dela matskål de gånger som de inte vill ha sin mat (ja, inte med matte och husse förståss). Just nu snöar det och jag har ingenting emot det men jag trivs bäst när solen skiner och jag får vara ute på altan och busa. En liten sovstund kan det också bli nära husväggen när solen värmer (vi har haft +22 grader vissa dagar har husse sagt för jag kan inte så mycket om sånt än) menvarmt och skönt var det. Matte berömmer mig för jag är en hejare på att dra i trasan och min kompis Qla (riesenscnauzer) får en riktig match när jag är på humör. Jag hoppas att detta kommer fram till dig för matte säger att hon inte kan maila för mailen kommer bara tillbaks. Nu måste jag gå och skälla ut katten lite för det är min uppgift att se till så de inte blir för styva i korken.
Många varma hälsningar från Alzira. Matte och husse hälsar också.
Svar till Christina Persson:
Metropolitan hemsida 
2012-02-20 19:41
Hej Christina!

Vad härligt att höra om era bravader. Alzira verkar ha lindat er om lillfingret Härligt att höra!!
Vilket underbart väder ni haft. Lilla trivs i värmen det förstår jag det. Hon vet inte vilken tur hon haft som fått flytta till varmare breddgrader Det skall bli underbart att få träffa er i sommar, för vi kommer ner och hoppas på att få gosa med lillan, var så säker
Kramar till er alla /Sofia och Tomas
Linda Edlund hemsida 
2012-02-12 20:52
Hej Sofia, Himlars vad bra det har gått för dej, Grattis till valpar och alla prestationer !!! Bra jobbat Hoppas vi ses snart, Nordichallen kanske Kram !
Svar till Linda Edlund:
Metropolitan hemsida 
2012-02-14 07:42
Hej Linda!

Tack och Grattis själv. Du har minsann inte legat heller på latsidan i år. Vi har inte planerat Nordichallen, inte planerat speciellt mycket alls ännu. Vi får se. Men Västernorrlands-Mästaren lär du komma på!? Jag skall vara där, med eller utan Pandora, hon är i alla fall anmäld.

Vi kan väl träffas före det? Annelie och Ida hänger säkert på. Säg en dag så kommer vi.

Kram kram
ramnäs hemsida 
2012-02-09 23:02
Sofia..men vad kul..att två valpar flyttad till Västerås med omnejd..t.om till Ramnäs..då lär vi stöta på henne snart...
Svar till ramnäs:
Metropolitan hemsida 
2012-02-14 07:37
Ja, det känns fint. Men lite avis blir jag om ni träffar dem oftare än mig..
Vi är så glada för valparnas kärleksfulla hem.

 

Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
.

 

Metropolitan dogs!

Pups 2014!

Pups 2011!


www.haromi.se